Rebecca

Min arbetskompis Rebecca har precis bytt jobb. Jag fick det hedersvärda (och nervösa) uppdraget att göra ett smycke till henne från oss kollegor. Det resulterade i det här halsbandet som sitter ganska tätt runt halsen med två kedjor som hänger ned – antingen framåt eller på ryggen. eller en åt vardera hållet. Tanken är också att hon kan välja att knäppa det så att det blir längre och bara en kedjebit som hänger. Egentligen är nog inte silver det som passar Rebecca bäst, men sötvattenspärlorna som är bronsfärgade är perfekt till hennes röda hår.

Hänget är inspirerat från alla balkong- och dörrräcken som jag såg på Malta i julas.

This entry was posted in halsband, hantverk, smycken and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *